Schietvereniging Wilhelmina

Bedrijfsschieten

Uitslagen bedrijven / straten / competitie geweer schieten 2017 van sportschietvereniging ‘’WILHELMINA’’ Ruurlo.

Sportschietvereniging ‘‘Wilhelmina’’ heeft van 6  t/m 13 november weer haar jaarlijkse promotie geweer schieten voor bedrijven families buurten vrienden groepen e.d.

gehouden. Dit jaar hebben zich 29 teams  van vier personen  opgegeven om te strijden wie het beste team had of wie de beste schutter onderling was. Daarnaast kon men natuurlijk traditie getrouw op de kasteelkaart schieten of zijn of haar geluk beproeven op de worst baan. Naast de missers waren er dit jaar veel prijswinnaars die de worst eraf schoten, die veelal meteen met het team werd genuttigd. Natuurlijk ontbrak ook de jaar het worstmes met de snijplanken niet. Dit alles met een drankje en een knabbel bakje was het goed vertoeven op de schietavonden. Leden van schietvereniging Wilhelmina zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest om de schietbanen in de kelder te renoveren. Er zijn tussen de schietbanen wanden geplaatst zodat men geen hinder meer had van de buurman of buurvrouw tijdens het schieten.

Er zij ook nieuwe transportbanen aangelegd voor zowel vuur als lucht geweer.

Ook is er nieuwe verlichting aangebracht naar de laatste normen van de schietbond. Uiteraard met de nieuwste letlampen. En er zijn een zestal kogelvangers voor vuurgeweer geplaatst zodat men nu ook staand met vuur kan schieten.

Door deze veranderingen konden de schutters dit jaar staand schieten waarvan gretig gebruik gemaakt werd. Het was ook duidelijk te zien aan de scores die men behaalde, Gemiddeld schoten de teams 100 punten meer dan voorgaande jaren. Voor de organisatie was het ook prettig omdat alles iets vlotter verliep.

Al met al een succes waar de organisatie een vervolg aan gaat geven. ook de dames en heren schutters waren er erg blij mee.

De prijsuitreiking op maandagavond 27 november in het schietkroontje was weer ouderwets gezellig. Natuurlijk ontbrak de gratis worstbingo niet. Op het einde hadden alle teams wel een of meerdere prijzen(worsten) in de wacht gesleept. Ook op deze avond werden er verschillende worsten gelijk genuttigd. Op verzoek ook nog een staande bingo die volledig in het honderd liep. Bijna ieder team had wel een andere mening hoe het nu eigenlijk gespeeld moest worden. Gelukkig waren er genoeg worsten om iedereen tevreden te stellen. Al met al was het weer super gezellig.

1e prijs dames: De Losse Flodders:

Mayke Kremer- Miranda Bluemers – Annika Notten –Nanda Kremer * 808 punten

2e prijs dames: Broek 3:

Marjan Nieuwenhave-Jenny Leuverink- Ina Eggink –Diny Schepers * 745 punten

1e prijs gemengd: Loat moar kiekn:

Arjan Uiterwijk Winkel-Jonno Koens- Anja Meuwszen-Rudy Derksen  *846 punten

2e prijs gemengd: Wildenborcheweg:

Arjan Meulenveld-Marcel Lusink- Aleida Meulenveld-Jan de Jong*798 punten

3e prijs gemengd: De Poeltjes:

Gerrit Klein Poelhuis-Bert Klein Poelhuis-Joey Klein Poelhuis-Nicole Rensing * 775 punten

1e prijs heren: Petersdijk:

Theo Kok-Herman Bargeman-Han Hilverink-Anton Peters *942 punten