Schietvereniging Wilhelmina

Bedrijfsschieten 2013

Ruurlo – De teams van De Losse Flodders, Hi Pech en De Bouwschutters zijn de winaars van het jaarlijkse bedrijven- en straten schiettoernooi van Sportschietvereniging Wilhelmina 2013. Maandagavond vond in zaal De Keizerskroon de prijsuitreiking van het toernooi plaats. De Losse Flodders bestaande uit Miranda te Winkel, Anja Sprukkelhorst, Mayke Kremer en Nanda Kremer won de vrouwenklasse, Hi Pech (Mischa Bos, Anja Meuwszen, Arjan Uiterwijk-Winkel en Henry Willemsen) de gemengde klasse en De Bouwschutters (Jan Bouwmeester, Wiliam Bouwmeester, Martin Bouwmeester en Joost Bouwmeester) de mannenklasse. Individueel won Mayke Kremer van de Losse Flodders bij de vrouwen en Bennie Bokstart van De Streupers bij de mannen het toernooi.

Van 4 tot en met 20 november vond in ’t Schietkroontje het jaarlijkse promotie geweer schieten voor bedrijven, straten en families van Wilhelmina plaats. Met 42 deelnemende viertallen was het toernooi volgeboekt. Telkens werd er op de maandag en de woensdag avond geschoten. In de schietkelder van Wilhelmina kan men met zes personen tegelijk schieten, leden van de sportschietvereniging verleenden waar nodig assistentie. Per keer moest men per schutter drie kaarten van vijf rozen per avond schieten. Ook dit jaar mocht men de zogenaamde proefkaart ook mee laten tellen in het puntentotaal. Uiteraard werd daar gretig gebruik van gemaakt. Door de strakke planning van de organisatie en de medewerking van diverse leden van de sportschietvereniging verliep het toernooi perfect. Ook de discipline van de teams om netjes op hun schietbeurt te wachten speelde een grote rol dat alles goed verliep. Naast het kaart schieten kon men ook op de ‘worstbaan’ zijn of haar schietkunsten tonen. Een ieder ging wel met één of meerdere worsten naar huis of werden ter plekke genuttigd,aan stukjes gesneden met het beroemde ‘Worstmes, jaren geleden aangeboden door Buurtvereniging De Kroezelaan.

Einduitslagen schiettoernooi Wilhelmina 2013:

Vrouwenklasse: 1. De Losse Flodders (Miranda te Winkel, Anja Sprukkelhorst, Mayke Kremer en Nanda Kremer 1189 punten; 2. Wildenborchseweg 1 (Gregory van de Kous, Sharon Notten, Gerrie Lievestro en Betsie Bokstart 922; 3. Beatrixlaan (Karin Lankveld, Rienke Hogevonder, Ans Bats en Ina Beutink 808. Gemengde klasse: 1. Hi Pech (Mischa Bos, Anja Meuwszen, Arjan Uiterwijk-Winkel en Henry Willemsen 1151; 2. De Mixers (Ciska Wassink, Denny Muller, Rinny Lensink en Martien Lenderink 1144; 3. De Poeltjes (Gerrit Klein Poelhuis, Bert Klein Poelhuis, Gerrit Centen en Nicole Rensink 1109. Mannenklasse: 1. Bouwschutters (Jan Bouwmeester, Wiliam Bouwmeester, Martin Bouwmeester en Joost Bouwmeester 1392; 2. De Streupers (Jan Meulenveld, Benny Bokstart, Harry Meulenveld en Henk Vels 1323; 3. Garvelinkkampweg 1 (Mark Berenpas, Wim Hulshof, Henk Nijhof en Hein Schotsman) 1301. Individueel: Vrouwen: 1. Mayke Kremer, De Losse Flodders 344 punten; mannen: 1. Bennie Bokstart, De Streupers 387. Poedelprijs: Hermien Vruggink van Geerlings Reparatie 70.