Schietvereniging Wilhelmina

Bedrijfsschieten 2014

Bedrijven-, familie- en straten schiettoernooi Wilhelmina: Bouwschutters, De Poeltjes en De Losse Flodders de beste schutters
Ruurlo – In de afgelopen weken vond het jaarlijkse bedrijven-, familie- en straten schiettoernooi van de Ruurlose Sportschietvereniging Wilhelmina op de schietbanen in de kelder van ’t Schietkroontje plaats. Er namen dertig viertallen deel aan het toernooi. Bij de vrouwen won het team van De Losse Flodders het toernooi. Bij de mannen waren de Bouwschutters de sterkste en in de gemengde klasse het team van De Poeltjes. Individueel schoot Mayke Kremer bij de vrouwen de hoogste puntenscore bij elkaar en bij de mannen Martin Scheffer.

Alle schutters kwamen op twee avonden in actie. Per keer moest men per schutter drie kaarten van vijf rozen per avond schieten. Ook dit jaar mocht men de zogenaamde proef kaart ook mee laten tellen in het puntentotaal. Uiteraard werd daar gretig gebruik van gemaakt. Door de strakke planning van de organisatie en de medewerking van leden van de sportschietvereniging liep alles per fect. Ook de discipline van de teams om netjes op hun schietbeurt te wachten speelde een grote rol. Naast het kaart schieten kon men ook op de ‘worstbaan’ zijn of haar schietkunsten tonen. Een ieder ging wel met één of meerdere worsten naar huis of werden ter plekke genuttigd. Al die avonden was het een gezellige drukte in ‘t Schietkroontje achter café restaurant De Keizerskroon.

Uitslagen:

Vrouwen: 1. De Losse Flodders (Miranda te Winkel, Anja Sprukkelhorst,

Mayke Kremer, Nanda Kremer) 1180

punten.

Gemengd: 1. De Poeltjes (Bert Klein Poelhuis, Gerrit Klein Poelhuis,

Nicole Klein Poelhuis, Bert Klein Poelhuis) 1142; 2. Hi Pech (Mischa Bos, Anja Meuwszen, Arjan Uiterwijk Winkel, Han Wechgelaar) 1054; 3. Wildenborcheweg 2 (Aleida Meulenveld, Anthonet Schieven, Tonnie Schieven, Jan de Jong) 882.

Mannen: 1. Bouwschutters

(Jan Bouwmeester, Wiliam Bouwmeester, Martin Bouwmeester, Joost Bouwmeester) 1391; 2. De Streupers (Jan Meulenveld , Benny Bokstart, Harry Meulenveld, Henk Vels) 1323; 3. Kamphanen 1 (Wim Hulshof, Walter Stoverink, Tim Hulshof, Hein Schotsman) 1294.

Beste vrouw: Mayke Kremer 342

Beste man: Martin Scheffer 388.

Poedelprijs: Jeroen Deggerich 96.